Trabzonspor efsanesi Kadir Özcan, vefatının 11. yılında anıldı

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan, vefatının 11. yılında düzenlenen anma töreniyle dualarla anıldı. Törene ailesi, spor camiası ve eski futbolcular katıldı.

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan, vefatının on birinci yılında Akçaabat Dürbinar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında düzenlenen anma töreniyle anıldı. Törende, Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Törene, Özcan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez, İYİ Parti önceki dönem milletvekili Hüseyin Örs, eski Trabzon Milletvekili Dr. Ali Kemal Başaran, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım ve yönetim kurulu üyeleri ile Sebat Gençlik Spor takım futbolcuları ile eski futbolcular da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri