Trabzonspor, Gaziantep FK'ya şans tanımıyor! Dikkat çeken istatistik

Trabzonspor daha önce Gaziantep FK ile karşı karşıya geldiği 13 maçta da mağlup olmadı.

Trendyol Süper Lig'in, 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibine yenilmiyor. Bordo-mavililer, galibiyet hasreti çektiği ligde geleneği sürdürerek 3 puanla tanışmak istiyor.

Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep FK'nın karşısında yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer, bugüne kadar Gaziantep FK ile oynanan karşılaşmalarda rakibine karşı üstünlük sağlamış durumda. Trabzonspor, son haftalarda aldığı beraberliklerle dikkat çeken Karadeniz ekibi kötü gidişata rakibi karşısında dur demeyi hedefliyor.

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, hem teknik hem de taktiksel açıdan daha önceki maçların aksine iyi bir performans sergileyerek rakibi karşısındaki yenilmezlik serisini devam ettirerek üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Gaziantep FK karşısına ideal kadrosuyla çıkmayı planlayan bordo-mavililer, moral kazanıp, kötü günleri geride bırakacak galibiyete ulaşmayı planlıyor.

Trabzonspor Gaziantep FK’ya yenilmiyor

Trabzonspor, rakibi Gaziantep FK ile oynadığı maçlarda yenilmedi. İki takım arasında ligde oynanan 10 maçta bordo-mavililer sahadan 7 kez galip ayrılırken, 3 maçta ise beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer attığı 23 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü. Karadeniz ekibi rakibiyle deplasmanda oynadığı 5 maçta ise 2 galibiyet 3 beraberlik elde etti.

Güneş'in öğrencileri

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili takımın başına geçmesinin ardından , bir dönem birlikte mücadele ettikleri öğrencileriyle bu kez rakip olarak karşılaşıyor.

Trabzonspor'da forma giyen Burak Yılmaz'ın ardından bu kez yine Trabzonspor forması giyen Selçuk İnan, Güneş'in rakibi oluyor. Güneş, bordo-mavili takımın galibiyeti için saha kenarından taktik mücadelesi verecek olurken, Selçuk İnan da Gaziantep FK için mücadele verecek.

Bu karşılaşmalar, sadece futbol açısından değil, Şenol Güneş'in kariyerinde önemli dönüm noktalarına sahip oyuncuların bir araya gelmesi nedeniyle dikkat çekici. Şenol Güneş'in eski kökenleriyle olan bu mücadeleleri futbolseverler için nostaljik bir hava oluşturuyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri