Trabzonspor, Gaziantep karşısına bu 11 ile çıkacak!

Trabzonspor'da Gaziantep karşılaşması önmcesinde Şenol Güneş ilk 11'ini belirledi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Kalyon Stadı'nda 23 Eylül Pazartesi günü oynanacak bu zorlu karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakanın hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Trabzonspor'un Hedefi 3 Puan

Sezonun ilk 4 haftasında sahadan beraberlikle ayrılan ve henüz galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında 3 puan alarak çıkış yakalamayı hedefliyor. Bordo-mavili ekip, bu maçta galibiyet serisi başlatma amacında.

Gaziantep FK ile 14. Randevu

Trabzonspor, Gaziantep FK ile bugüne kadar 13 kez karşılaştı ve bu maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalardan 9 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. İki takım arasındaki son karşılaşmayı Trabzonspor 4-2'lik skorla kazanmayı başarmıştı.

Trabzonspor'da 7 Eksik Var

Bordo-mavili ekipte sakatlıklar ve cezalar nedeniyle 7 oyuncu Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek. Enis Destan ve Savic’in sakatlıkları sürerken, Hüseyin Türkmen ise henüz tam anlamıyla hazır değil. Ayrıca kırmızı kart cezalısı Visca, kadroya alınmayan Orsic, Serkan Asan ve Poyraz Yıldırım da bu maçta forma giyemeyecek.

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i

Trabzonspor'un bu zorlu mücadeleye Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren, Okay, Ozan, Cihan, Cham, Nwakaeme, Banza 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri