Trabzonspor geriye çekilmişti! Onuachu Southampton ile sahaya çıktı

Trabzonspor'un kadrosuna katmaya çalıştığı Onuachu transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Paul Onuachu için transfer çalışmaları beklemeye almıştı.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, 30 yaşındaki Nijeryalı forvet için Trabzonspor çeşitli teklifler sundu ancak Southampton Başkanı, istenilen miktarda bir teklif gelmediği takdirde Onuachu'yu kadroda tutmaya ve yedek kulübesinden son çare olarak kullanmaya hazır olduklarını belirtilmişti.

Bu açıklamanın ardından, Onuachu'nun Southampton ile maça çıkıp çıkmayacağı merak konusu olmuştu.

Bugün Southampton ile Getafe FC arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında, Onuachu yedek olarak başladı. Karşılaşmanın 74. dakikasında J. Bednarek'in yerine Onuachu oyuna dahil oldu.

Geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiralanan Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 25 maçta 17 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek büyük bir başarıya imza atmıştı.

Bu performansı ile Trabzonspor taraftarlarının gönlünde taht kuran Onuachu, yeni sezonda da bordo-mavili formayı giyip giymeyeceği merakla bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri