Trabzonspor golcüsünü bekliyor

Yeni sezon öncesi santrfor bölgesinde sorun yaşayan Trabzonspor, golcüsünü bekliyor.

Wout Weghorst ve Paul Onuachu için girişimler sürdüren Trabzonspor, maliyet planlamasında kulüplerin yumuşamasını bekliyor.

Yeni sezon öncesi kadro değişimine giderek kadrosuna 7'i yabancı 3'ü yerli olmak üzere 10 oyuncu katan Trabzonspor, golcüsünü bekliyor. Başkan Ertuğrul Doğan mesaisinin büyük bir bölümünü transfere ayırırken, Wout Weghorst ve Paul Onuachu ile her konuda önemli mesafe alarak oyuncularla el sıkışan Karadeniz ekibi, iki oyuncunun kulüpleriyle olan pazarlıkları ise sürdürüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ında iki oyuncunun birinden gelecek müjdeli haberi beklerken, santrfor transferinin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. İki ingiliz kulübünün rakamları aşağı çekmesi beklenirken, Wout Weghorst'un kulübü , Burnley 5 Milyon Euro'luk beklentisini peşin istemesi süreci uzatırken, maliyet hesaplaması yapan yönetimin diğer oyuncuların transferinde olduğu gibi üç taksitle transferi sonuçlandırmak istiyor. İngiltere ekseninde pazarlıklar devam ederken , Karadeniz ekibi farklı isimlerle de temaslarını sürdürüyor.

İngiltere Championship'de dün oynanan maçta Burnley deplasmanda Luton Town'u 4- 1 mağlup ederken Weghorst ise 9 dakika forma giydi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (23)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri