Trabzonspor gözünü kararttı! İsmi sır gibi saklanan yıldız...

Trabzonspor'da transfer mesaisi devam ediyor.

Yeni sezondaki ilk maçına Ruzomberok karşısında çıkan ve sahadan 2-0 galip ayrılan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Nwakaeme, Ozan Tufan, Dragus, Barisic, Lundstram, Cihan Çanak, Pedro Malheiro ve Savic takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren bordo mavili yönetim, stoper, orta alan ve santrfor bölgesi için temaslarını sürdürüyor.

Santrfor bölgesi için şartların oluşması halinde 2 takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Onuahcu için teklifini bonuslar dahil 7 milyon Euro'ya kadar çıkardı ve beklemeye geçti.

İsmi henüz basına düşmedi

Onuachu'nun alınması halinde yine bu bölgeye bir takviye daha yapmayı planlayan Trabzonspor yönetiminin, ismi henüz basına düşmeyen yıldız bir isim ile daha temas halinde olduğu öğrenildi.

Taraftarlarda heyecan yaratmak isteyen bordo mavili yönetimin, Savic gibi kariyerli bir ismi daha kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Projeler ekonomik açıdan kolaylık sağlayacak

Kartal arazisi için son aşamaya gelen yönetimin, farklı projeler üzerinde de durduğu, bu projelerde istenilen aşamaya gelinmesi halinde transferde çıtanın yükseltileceği gelen haberler arasında.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Doğrudan ilk 11 oynayabilecek 5-6 takviye daha yapacağız" demişti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (22)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş sözler! "Yakında açıklayacağız"

Trabzonspor Haberleri