Trabzonspor Güneş ile "Hatayspor" şanssızlığını kırmak istiyor

Hatayspor ile deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanamayan Trabzonspor, Güneş ile bu şanssızlığını kırmak istiyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Trendyol Süper Lig'de iddialı konuma gelmek isteyen Trabzonspor, Hatay deplasmanında hataya yer vermek istemiyor.

Rakibi ile deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanamayan bordo-mavililer, Güneş, yönetiminde bu şanssızlığı da kırmak istiyor.

Bordo-mavili ekibi, Hatayspor ile yapacağı kritik karşılaşma öncesinde tüm dikkatini sahaya vermiş durumda. Teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncular, bu önemli maçta hata yapmamayı ve üç puan alarak zirveye tırmanmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta 5 maç sonra kazanılan 3 puan , Trabzonspor'un bu maça daha da motive olmasını sağladı. Güneş, Hatay'da sıkıntı yaşamak adına taktiksel ve fiziksel olarak en takımı üst düzeyde hazırlıyor.

Trabzonspor, ligde üst basamaklara doğru çıkabilme ve toparlanma adına Hatayspor karşılaşmasına büyük bir önem veriyor. Bu müsabakadan alınacak 3 puan ve arkasından gelecek olan milli ara bordo-mavililerin için yeni bir dönemin başlamasına yol açacak.

Rakibi karşısında deplasman şansızlığına kırmak istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetiminde Trendyol Süper Lige ağırlığını koymak isteyen bordo-mavililer, rakibi ile deplasmanda oynadığı son 3 maçı ise kazanamadı. Bordo-mavililer , rakibiyle oynadığı 4 maçta 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi kritik haftada rakibini yenerek sıkıntılı günleri geride bırakmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri