Trabzonspor için kritik viraj! Eğer kazanırsa...

Trabzonspor, Göztepe deplasmanında ilk peşinde.

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, cumartesi günü İzmir'de Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, bu sezon ligde en fazla berabere kalan takım (6) olarak dikkat çekerken, Göztepe karşısında galip gelerek ilk kez üst üste galibiyet elde etmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup ederek 10. sıradan iki basamak yükselen Trabzonspor, aynı puana (12) sahip yedinci sıradaki Göztepe'yi devirip yükselişini sürdürmek istiyor.

Trabzonspor'da Moraller Yüksek

Trabzonspor, Papara Park'ta oynadığı maçlarda dış sahaya göre daha başarılı sonuçlar elde ederken, Göztepe maçı öncesi moraller yüksek. Teknik direktör Şenol Güneş, Göztepe mücadelesini oyuncuları için önemli bir fırsat olarak görüyor ve bu durumu motivasyon kaynağı olarak kullanıyor. Takıma hızlı oyun ve mücadeleci bir oyun anlayışı kazandırmayı hedefleyen Güneş, Trabzonspor'u üst sıralara taşımayı planlıyor.

İki Takımın Puanları Eşit: 12

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ve Göztepe aynı puana sahip (12). Bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini almanın yanı sıra Göztepe'yi yenerek rakibinin önüne geçmek ve yükselişini devam ettirmek istiyor. Göztepe karşısında alınacak olası bir galibiyet, Trabzonspor'un ligdeki iddiasını güçlendirecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri