Trabzonspor için Kritik viraj! Tek yol var

Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında mutlak gelibiyet hedefliyor.

Trabzonspor 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 20:00'da deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'de 5'nci maçını deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacak bordo mavililer, rakibi ile kritik bir müsabakaya çıkacak. Ligdeki gidişatını ve taraftarların güvenini yeniden kazanmak adına büyük önem taşıyan bu müsabaka, Trabzonspor için adeta bir dönüm noktası. Sezona istediği gibi başlayamayan bordo-mavililer, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını sonlandırmak ve bir galibiyet serisi yakalayarak yeniden iddialı konuma gelmeyi planlıyor.

Güneş, ilk deplasman maçına Gaziantep'de çıkıyor

Tabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5'nci kez geldiği bordo-mavili takımın başında ilk deplasman maçına Gaziantep FK karşısında çıkacak. Beşiktaş ve Kayserispor maçlarında ortaya koyulan performans farklılıkları sonrasın da tecrübeli teknik adam, bu karşılaşmayla birlikte takımın sahadaki gücünü yeniden test edecek. Bu maç, Güneş için sadece deplasmanda alınacak bir galibiyetin ötesinde, takımı yeniden inşa etme adına büyük bir fırsat değerlendiriliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri