Trabzonspor için sert açıklama "Arokodare'yi alamazlar"

Genk Teknik Direktörü Fink'ten Trabzonspor'a "Tolu Arokodare'yi Alamazlar!" açıklaması geldi.

Belçika'nın önde gelen spor sitelerinden Voetbalprimeur.be'de yer alan habere göre, KRC Genk'in golcü oyuncusu Tolu Arokodare'nin Trabzonspor ile anıldığı yönündeki iddialara Genk teknik direktörü Thorsten Fink'ten sert bir yanıt geldi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Beerschot'a karşı oynanan maçta iki gol atarak takımının 3-4'lük galibiyetinde kilit rol oynayan Tolu Arokodare'nin, Trabzonspor'a transfer olacağı yönündeki söylentiler hakkında konuşan Fink, bu transfere kapıları tamamen kapattı.

Fink, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor, Tolu'yu alamaz çünkü onu ödeyemez. Biz bu seviyedeki bir golcümüzü ucuza vermeyiz. Futbol dünyasında bu tür söylentiler her zaman olur, ancak ben yönetimimize ve sportif direktörümüz Dimitri de Condé'ye güveniyorum. Kimlerin gelip kimlerin gideceğine onlar karar verir ve bu konuda harika bir iş çıkarıyorlar," ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Tolu Arokodare de transfer söylentilerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, şu anki önceliğinin KRC Genk olduğunu belirtti. Genç golcü, "Karşıma çıkacak her türlü zorluk için hazırım. Bu Real Madrid bile olsa. Ancak şu anki meydan okumam KRC Genk'te ve odak noktam tamamen burada," dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri