Trabzonspor kaç transfer daha yapacak? İşte yol haritası

Trabzonspor'da transfer mesaisi aralıksız olarak sürüyor. İşte bordo mavili ekibin transferdeki rotası...

Yeni sezona istediği gibi giriş yapamayan Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien'e elenilmesi keyifleri kaçırmıştı. Bordo mavili yönetim, takımı güçlendirmek adına takviye çalışmalarını sürdürüyor.

Malheiro, Cihan Çanak, Batagov, Nwakaeme, Ozan Tufan, Dragus, Barisic, Lundstram, Savic ve Okay Yokuşlu isimlerini kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferde daha sona geldi.

10 numara bölgesi için çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekip, Gent forması giyen 25 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Hyun-seok Hong ile el sıkıştı. Görüşmelerde son anda pürüz çıkmaması halinde transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Trabzonspor kaç transfer daha yapacak?

Hyun-seok Hong ile 10 numara bölgesini güçlendirmeye hazırlanan Trabzonspor'un, bu bölge dışında santrfor ve 8 numara transferi yapmak için de yoğun şekilde mesai harcadığı ifade edildi.

Trabzonspor yönetiminin, 8 numara ve santrfor takviyesi ile transferi kapatmayı planladığı ancak şartların oluşması halinde fırsat transferlerinin de gündeme alınabileceği gelen haberler arasında.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri