Trabzonspor - Konyaspor maçı Kaç kaç? Canlı izleme bilgileri! Maç kadrosu, ilk 11'ler

Trabzonspor - Konyaspor maçı canlı izle bilgileri ve canlı anlatımı bu sayfada olacak.

Trendyol Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Bordo-mavili ekip, son 5 maçta aldığı 5 beraberlikle istediği sonuçları alamazken, Konyaspor karşısında kazanarak kötü gidişatı sona erdirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor’un Konyaspor Maçı İlk 11’i
Trabzonspor'un Konyaspor karşısında, "Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren, Okay, Ozan, Visca, Bardhi, Nwakaeme, Banza." 11 ile mücadele edecek.

CANLI TAKİP

Trabzonspor ve Konyaspor’un Ligdeki Durumu
Geride kalan 5 maçında 5 beraberlik alarak 5 puan toplayan Trabzonspor, bu maç öncesinde 14. sırada yer alıyor. Konyaspor ise 8 puanla 8. sırada bulunuyor. İki takım da ligdeki pozisyonlarını iyileştirmek adına bu mücadeleye büyük önem veriyor.

Trabzonspor - Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki mücadele, 29 Eylül Pazar günü Trabzon'daki Papara Park'ta oynanacak. Maç, saat 16.00’da başlayacak.

Trabzonspor Konyaspor maçı canlı izleme bilgileri
Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma saat 16:00’dan itibaren Binsports’ta yayınlanacak. Karşılaşma öncesi son bilgiler ise Haber61TV ekranlarında olacak. Karşılaşma anındaki son gelişmeleri canlı anlatım ile bu sayfada bulabilirken maç sonu tüm gelişmeler yine canlı yayında Haber61TV ekranlarında olacak.

Trabzonspor’da 7 Eksik Var
Trabzonspor, Konyaspor maçı öncesinde önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Sakatlıkları bulunan Savic, Batagov, Serkan Asan, Cihan Çanak, Enis Destan ve Umut Bozok’un yanı sıra fiziksel olarak hazır olmayan Hüseyin Türkmen’in de bu maçta yer alması beklenmiyor.

Trabzonspor Üstün
Trabzonspor ve Konyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar toplam 46 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor, rakibi karşısında üstünlük sağlayarak 23 galibiyet elde etti. Konyaspor ise 11 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. İki takım arasındaki 12 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'dan İlk Lig Galibiyeti Hedefi
Zorlu bir dönemden geçen Trabzonspor, son haftalarda aldığı üst üste beraberliklerin ardından bu sezonki ilk lig galibiyetini Konyaspor karşısında taraftarının önünde almak istiyor. Bordo-mavililer, taraftar desteğiyle bu kritik maçı kazanarak moral bulmayı hedefliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri