Trabzonspor nereye doğru?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nden sonra Konferans Ligi'ne de veda ederek bu sezon için Avrupa defterini kapattı.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nden sonra Konferans Ligi'ne de veda ederek bu sezon için Avrupa defterini kapattı.

St. Gallen ile oynanan ilk maçta bölüm bölüm iyi oynayan bir Trabzonspor'u görünce rövanş maçı için umutlanılmıştı. Ancak rövanş maçında sonuç bir yana, oynanan futbol da tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Mevcut kadronun şüphesiz eksikleri var ancak Trabzonspor bu kadroyla da doğru bir oyun oynayabilir. Elinizdeki oyunculara göre en ideal oyunu oynayıp en azından eksikler tamamlanana kadar süreci daha az hasarla atlatabilirsiniz. Trabzonspor ne hücumda ne de savunmada organizasyon anlamında hiçbir şey ortaya koyamadı.

St. Gallen'e karşı kaybedilen tur, ne eksikler ne de kalite anlamında açıklanabilecek bir olay değil. Burada teknik ekibin kendisini ciddi anlamda sorguya çekmesi gerektiğini kanaatindeyim.

İşin teknik boyutu Abdullah Hoca ve ekibini ilgilendiriyor. Bir diğer boyut ise, sezon tamamlandığında Onuachu'nun sona erecek sözleşmesini de göz önüne alınca başlıca eksikler santrfor ve oyun kurucu rolünde bir 8 numaraydı. Sezon başladı; Trabzonspor önce Avrupa Ligi'nden sonra Konferans Ligi'nden elendi. Ortada ne santrfor var ne de Hamsik sonrası süregelen 8 numara eksiğini bir çözüm.

Şunu hep ifade ettik: Evet, Trabzonspor yönetimi saha dışında ekonomi anlamında önemli hamleler yapıyor fakat saha sonuçları istenen seviyede olmadığında, günün sonunda taraftarlar ekonomiyi değil saha sonuçlarını esas alarak yorum yapacak. Bugün ortada saha sonuçları olarak sınıfta kalan bir Trabzonspor var, bu doğrultuda yönetimin de bir öz eleştiri yapıp hataları gözden geçirmesi ve aksiyon alması gerek.MasterChef Trabzon bölümü ne zaman? Bugün mü, saat kaçta?

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri