Trabzonspor o eksikliği tamamlayıp uçuşa geçecek

Trabzonspor, forvet eksikliğini tamamlamak istiyor.

Trabzonspor transfer çalışmalarını forvet bölgesine yoğunlaştırmış durumda. Forvet bölgesi için iki isimin gündemde yer aldığı Bordo-mavililer bu eksikliği tamamlayıp etkili bir oyun sergilemek istiyor.

Wout Weghorst ve Paul Onuachu. Bu iki yıldız, teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyun planına uygun profilleriyle dikkat çekiyor. Weghorst'un 1.97 metrelik boyu ve Onuachu'nun 2.01 metrelik fiziksel avantajı, Trabzonspor'un hücum hattına büyük katkı sağlama potansiyeline sahip.

HÜCUMDA GÜÇLENMEK İSTİYOR

Trabzonspor'un kadrosunda dikkat çeken kanat oyuncuları, forvet hattına yapılacak takviyenin önemini artırıyor. Sağ bekte yeni transfer Pedro Malheiro'nun yanı sıra, sağ kanatta Edin Vişça ve Cihan Çanak dikkat çekiyor. Sol bekte Barisic ve Eren Elmalı'nın yanı sıra, sol kanatta geri dönen Anthony Nwakaeme ve Trezeguet göze çarpıyor. Kadroda yer alan Orsic ise her iki kanatta da oynayabiliyor. Ayrıca Draguş da kanat forvet olarak görev alabiliyor. Enis Bardhi ve Ozan Tufan, kanatlarda oynayabilen diğer isimler olarak öne çıkıyor. Bu güçlü kanat alternatifleri, Weghorst veya Onuachu'nun transfer edilmesi halinde forvet hattına ciddi bir güç katacak.

LİGİ TANIYORLAR

Trabzonspor'un transfer hedeflerinden Weghorst ve Onuachu'nun en büyük avantajı, Süper Lig'i yakından tanıyor olmaları. Daha önce Beşiktaş forması giymiş olan Weghorst ve geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da oynayan Onuachu, ligi ve rakiplerini iyi biliyor. Bu durum, oyuncuların adaptasyon sürecini kolaylaştıracak ve takıma hızlı bir şekilde katkı sağlamalarını mümkün kılacak.

Trabzonspor’un transfer çalışmaları kapsamında bu iki yıldızdan birini kadrosuna katması, bordo-mavililerin hücum hattına yeni bir soluk getirebilir. Yönetimin ve teknik ekibin kararının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri