Trabzonspor o oyuncu için elini hızlı tutmak istiyor

Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu güçlendirme kapsamında genç yetenek Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için elini hızlı tutmak istiyor.

Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu güçlendirme kapsamında genç yetenek Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için adımlarını hızlandırmayı planlıyor.

Bordo-Mavililer, şu anda Pendikspor'da kiralık olarak forma giyen ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken forvet oyuncusu için sezon sonu hızlı bir transfer görüşmesi yapma planında.


Pendikspor'da kiralık olarak geçirdiği bu sezonda 20 resmi maça çıkan Erencan, gösterdiği performansla futbolseverlerin takdirini kazandı. 6 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunan genç oyuncu, yeteneklerini Süper Lig sahnesinde sergileme fırsatı buldu.

BONSERVİSİ AÇIKLANDI

Genç futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon Euro. 4 sene önce 400 bin Euro'ya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adettendir" açıklamasını yapmıştı.

İLK HEDEF ERENCAN
Trabzonspor, gelecek sezon için büyük hedefler koydu. Takım, transfer listesinin başına yerli bir golcü almayı planlıyor. Bu bağlamda, Erencan Yardımcı transferinin önemi büyük. Pendikspor'da kiralık olarak oynayan genç forvet, Trabzonspor'un gelecek sezonki kadrosunda yer alması beklenen ilk isim.

AVRUPADAKİ KULÜPLER RAKİP OLDU
Erencan için Avrupa'dan birçok teklif olduğu biliniyor. Bordo-Mavililer, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için Avrupa'daki rakipleriyle rekabete girmeye hazır. Aynı zamanda Süper Lig'in diğer dev takımlarının da Erencan için teklifte bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor, bu transferi erkenden tamamlamak için kolları sıvadı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri