Trabzonspor o oyuncunun son kez kapısını çaldı!

Trabzonspor, Wesley Hoedt için yeni ve son bir teklif sundu

Trabzonspor, Watford'da forma giyen Hollandalı sol stoper Wesley Hoedt için 2 milyon euro'ya kadar çıkan dördüncü ve son teklifini sundu. 30 yaşındaki futbolcu, bordo-mavililere gelmeye hazır.

Sağ stopere Savic'i transfer eden Trabzonspor, savunmanın sol tarafına da takviye yapmak istiyor. Bu amaçla, Watford forması giyen Wesley Hoedt ile görüşmelere devam eden yönetim, bugüne kadar yaptığı üç farklı tekliften sonuç alamamıştı. Ancak şimdi fiyatı 2 milyon euro'ya kadar yükselterek son bir teklif daha sundu.

Watford'un satmak istemediği Hoedt, geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilmiş ve 44 maçta forma giyerek 3 gol ve 3 asistle dikkat çekmişti. 1.93 boyundaki savunma oyuncusunun Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Hoedt'in şu anki piyasa değeri 2.2 milyon euro.

Trabzonspor yönetimi, İngiliz ekibinden kesin bir cevap bekliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri