Trabzonspor o sorununu genç oyuncusu ile mi çözecek?

Trabzonspor, forvet hattındaki eksiklikleri gidermeye çalışıyor.

Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, pivot santrafor sıkıntısı yaşıyor. Trendyol Süper Lig'e beraberlikle başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda eden Bordo-mavililer, forvet hattındaki eksiklikleri gidermeye çalışıyor.

KEMİK KADRO OLUŞMADI

Henüz kemik kadrosunu oluşturamayan Trabzonspor'da, kadroda yapılan değişiklikler sürüyor. Oynadığı 5 resmi maçta Dragus ile forvet hattını şekillendiren Trabzonspor’da, pivot forvet eksikliği belirgin şekilde hissediliyor. Bu durum, takımın hücum hattında yaşadığı sıkıntıların başında geliyor.

HEDEF KONFERANS LİG'İ

Trendyol Süper Lig'de 2. haftayı bay geçen Trabzonspor, 3. haftadaki maçı da ertelenmiş durumda. Bu süreçte Bordo-mavililer, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Play-off turu maçına odaklanmış durumda.

ENİS DESTAN'IN İLK 11'DE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Yarın akşam saat 22:00'da İsviçre'nin St. Gallen ekibine konuk olacak Trabzonspor'da, ilk 11 merakla bekleniyor. Bu hafta gerçekleştirilen antrenmanlarda 22 yaşındaki genç oyuncu Enis Destan'ı yakından takip eden teknik direktör Abdullah Avcı'nın, genç oyuncuyu ilk 11'de başlatması bekleniyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Trabzonspor'un genç yıldız adayı, geçen sezon forma şansı bulduğu 38 mücadelede 1730 dakika süre alabildi. Destan bu karşılaşmalarda 12 gol 5 asist kaydetti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri