Trabzonspor onlarla yollarını ayırmak istiyor! Maliyetleri ise 16.1 milyon Euro

Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasında düşünmediği oyuncuların maliyeti 16.1 milyon Euro'yu buldu.

Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasında düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmayı planlıyor. Oyuncuların maliyetlerini hesapladık ve işte detaylar...

Maxi Gomez'in Trabzonspor'a Maliyeti
Uruguaylı forvet Maxi Gomez'in Trabzonspor'a maliyeti toplamda 6.7 milyon Euro'yu buldu. Oyuncunun bonservis bedeli 3 milyon Euro, yıllık ücreti 1 milyon 750 bin Euro, imaj ücreti 1 milyon 250 bin Euro, performans bedeli 150 bin Euro ve menajerlik bedeli 560 bin Euro olarak hesaplandı.

Montasser Lahtimi'nin Maliyeti
Faslı kanat oyuncusu Montasser Lahtimi'nin Trabzonspor'a toplam maliyeti 4 yıllık sözleşme süresince 2.3 milyon Euro, yaklaşık 81 milyon TL olarak belirlendi.

Joaquin Fernandez'in Maliyeti
İspanyol stoper Joaquin Fernandez'in yıllık ücreti 1.3 milyon Euro olarak belirlenirken, kulüp oyuncuya ekstra olarak 600 bin Euro imza parası ödedi. Bu durumda, Fernandez'in toplam maliyeti 1.9 milyon Euro'yu buluyor.

Dimitris Kourbelis'in Maliyeti
Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Kourbelis'in Trabzonspor'a 2 yıllık maliyeti 2.1 milyon Euro, yaklaşık 75 milyon TL olarak hesaplandı.

Tonio Teklic'in Maliyeti
Hırvat orta saha oyuncusu Tonio Teklic'in Trabzonspor'a 3 yıllık maliyeti ise 3.1 milyon Euro, yaklaşık 110 milyon TL olarak belirlendi.

Toplam Maliyet
Trabzonspor'un kadro planlamasında düşünmediği bu beş oyuncunun toplam maliyeti şu şekilde:

Maxi Gomez: 6.7 Milyon Euro
Montasser Lahtimi: 2.3 Milyon Euro
Joaquin Fernandez: 1.9 Milyon Euro
Dimitris Kourbelis: 2.1 Milyon Euro
Tonio Teklic: 3.1 Milyon Euro
Genel Toplam: 16.1 Milyon Euro

Gelecek Sezon İçin Planlar
Trabzonspor, toplamda 16.1 milyon Euro'yu bulan bu maliyetleri göz önünde bulundurarak bütçesini daha verimli kullanmayı ve genç yeteneklere yatırım yapmayı planlıyor. Kulüp, bu oyuncularla yollarını ayırarak kadroda revizyona gitmeyi hedefliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri