Trabzonspor prensipte anlaşmaya varmıştı! Hyun-seok Hong'un hocasından açıklama geldi

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Hyun-seok Hong'un'a yönelik KAA Gent'in teknik direktörü Wouter Vrancken açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Gent forması giyen Güney Koreli 10 numara Hyun-seok Hong'un transferin son aşamaya geldi. Oyuncunun kısa süre içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un imza aşamasına getirdiği Hyun-seok Hong'un KAA Gent'in teknik direktörü Wouter Vrancken açıklamalarda bulundu.

Belçika ekibi Gent’in teknik direktörü Vrancken, bordo-mavililerin çok iyi bir oyuncuyu kadrosuna kattığını vurguladı. Vrancken, "Hem 8, hem de 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Onun adına çok mutluyum ama bizim için büyük bir kayıp," dedi. 24 yaşındaki genç yıldızın Trabzon’a gelmesi beklenirken, evrak işlemlerinin tamamlanamaması nedeniyle transfer süreci bir miktar geciktiği belirtildi.

Trabzonspor, oyuncunun kulübü Gent ile anlaşma sağladı ve transfer için yaklaşık 4 milyon euro ödemeyi planlıyor. Belgelerin tamamlanmasının ardından, oyuncunun bu hafta içinde Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (14)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri