Trabzonspor-Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme rövanş maçında Slovakya’nın Ruzomberok takımı ile karşılaşacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde tur için sahaya çıkıyor. Bordo-Mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımını konuk edecek.

Papara Park’ta oynanacak müsabakayı, Sırbistan’dan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic’in yardımcılıklarını Nikola Borovic ve Bosko Bozovic yapacak.

Bu akşam saat 20:30'da başlayacak Trabzonspor-Ruzomberok maçı Aspor'dan canlı yayınlanacak.

Haber61 karşılaşmanın öncesi ve sonrasında canlı yayınlar ile tüm gelişmeleri okuyucularına aktaracak. Karşılaşma içerisindeki tüm ayrıntılar ise dakika dakika Haber61'de olacak.

Trabzonspor-Ruzomberok muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Umut Güneş, Lundstram, Visca, Bardhi, Trezeguet, Enis

Ruzomberok: Frühwald, Gabriel, Maly, Mojzis, Gomola, Luteran, Lavrincik, Tucny, Hladik, Chrien, Gerec

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Galibiyet ve beraberlikte adını üst tura yazdıracak olan Trabzonspor, 2 farklı mağlubiyet durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Bordo-Mavililer, müsabakayı üç ve daha farklı skorla kaybederse turu Ruzomberok geçecek.

Abdullah Avcı "Önceliğim maçı kazanmak"
Abdullah Avcı, önceliğinin maçı kazanmak olduğunu belirterek, "Yaşımın 61 olması ve şehrin plakasıyla aynı olması sebebiyle beraber de umarım hep beraber yaşarız.

Verilen istatistikler tarihte hep yer alır bunlar da önemlidir. Ama öncelikle iyi oyun ve maçı kazanmak cebine almak benim için çok daha değerlidir. Bizim hedeflerimize giderken maç kazanmak bizim adımlarımızı çok hızlandıracaktır. Öncelikli olan yarınki maçı kazanmak kazandıktan sonra basın toplantısında istatistikilerle ilgili düşüncelerimizi aktırmış oluruz.

Önceliğim maçı kazanmak ve önümüze sağlıklı bakabilmek "ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Avrupa'da 151. maçına çıkacak

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Slovakya'nın Ruzemberok takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 151. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 150 müsabakada 55 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 192 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü.

Trabzonspor, 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (Şampiyon Kulüpler Kupası) 30, UEFA Avrupa Ligi'nde (UEFA Kupası) 94, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Intertoto Kupası'nda 8 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 6 karşılaşma oynadı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri