Trabzonspor Süper Lig ekibi ile masada! Takas mı gelecek?

Trabzonspor'un genç oyuncusu Tonio Teklic, için flaş bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Hırvatistan ekibi NK Varazdin'den transfer ettiği Tonio Teklic, bordo-mavili ekipte beklentileri karşılayamamıştı.

Süper Lig'de 5 maçta forma giyen ve 1 asist kaydeden 24 yaşındaki oyuncu, sezonun ikinci yarısında Fatih Karagümrük'e kiralanmıştı. Yarım sezon İstanbul ekibinde görev alan Teklic, sezon sonunda Trabzonspor'a geri döndü, ancak geleceği belirsizliğini koruyordu.

Sivaspor Tonio Teklic'e Talip

Sivas medyasında yer alan haberlere göre, Sivasspor'un Tonio Teklic'i transfer etmek istediği iddia edildi. 24 yaşındaki oyuncu için iki kulüp arasında görüşmelerin başladığı belirtiliyor. Görüşmelerde, Trabzonspor'un Arnavut forvet Rey Manaj'ı kadrosuna katmak için Teklic + bir miktar para teklif ettiği de öne sürüldü.

Tonio Teklic ve Rey Manaj Transfere Sıcak Bakıyor

İddialara göre, hem Tonio Teklic hem de Rey Manaj, transfer sürecine sıcak bakıyor. İki kulüp arasında devam eden görüşmelerin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (23)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri