Trabzonspor teklifini sunmuştu! Southampton cephesinden şaşırtan Onuachu açıklaması geldi

Trabzonspor'un çalışmalarına devam ettiği Paul Onuachu, transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, geçen sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Paul Onuachu, transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında sergilediği başarılı performansla hem Trabzonsporlu taraftarların hem de diğer futbolseverlerin beğenisini kazanan Onuachu'nun geleceği merakla bekleniyor.

YENİ TEKLİF VERİLMİŞTİ

Bordo mavililerde Başkan Doğan, Nijeryalı oyuncu için İngiliz ekibinin 10 milyon Euro'da direttiğini kaydederken, kendilerinin ise 7 milyon Euro'ya kadar çıktıklarını ve teklif sonrası beklemeye geçtiklerini kaydetmişti.

"YANINA BİLE YAKLAŞMADI"

Southampton cephesinden de Onuachu'nun durumu hakkında ise çarpıcı açıklamalar geldi. İngiliz ekibinin Teknik Direktörü Russell Martin, Onuachu'ya yönelik açıklamalarda bulundu.

Martin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Paul için bir teklif aldık ve bu teklif kulübün değerlemesinin yanına bile yaklaşmadı. Bildiğim kadarıyla bir transfer talebi olmadı. Bana farklı bir şey söylenirse size de söylerim. O sıkı çalışıyor. Henüz oynamaya hazır değil. Pazar gününden beri geri döndü, bu yüzden bekleyip göreceğiz." ifadelerini kullandı

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (28)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri