Trabzonspor transferde vitesi artırdı! İşte hedefteki 4 isim

Trabzonspor, transfer çalışmalarında vitesi artırdı 4 isim için görüşmeler hızlandı.

Dün akşam Nwakaeme’yi duyuran Trabzonspor, Lundstram,Barisic ve Dragus ile de anlaşma sağlamıştı. Bordo-mavililer transfer çalışmalarında vitesi iyice arttırdı.

Transferde hız kesmeyen Trabzonspor, Muhammed Charm ve Efkan Bekiroğlu transferinde sona gelmek üzere.

Ayrıca bordo-mavililer Samuel Gigot, ve Marcelino Nunez ile de görüşmelerine devam ediyor.

MUHAMMED CHARM

Bordo-mavili kulüp bu transferi bitirmek için menajer Ahmet Bulut'u görevlendirirken, Cham transferinde sona doğru gelmiş durumda olduğu belirtildi.

Clermont'un Ligue 1'den düşmesi nedeniyle 23 yaşındaki 10 numaranın kalmak istemediği ve Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği iddia edildi.

EFEKAN BEKİROĞLU

Trabzonspor, MKE Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu Efkan Bekiroğlu'nun transferi için resmi görüşmelere başladı.

Başkent ekibinin Süper Lig'den düşmesiyle birlikte, 28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesindeki 1.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesi devreye girdi ve Trabzonspor için büyük bir fırsat doğdu.

Trabzonspor'un, Efkan Bekiroğlu ve Ankaragücü cephesiyle yaptığı görüşmelerde sona geldiği, bir pürüz yaşanmaması halinde de futbolcunun kendisini bordo mavili takıma bağlayacak sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

SAMUEL GİGOT

Rusya'da oynadığı dönemde Trabzonspor'un gündeminde olan ve şuan Marsilya forması Samuel Gigot, ile Trabzonspor'un görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor'un hedefi, savunmada liderlik yapabilecek ve fark yaratacak tecrübeli bir ismi kadrosuna katmak. Ayrıca, Mendy'i orta sahada kullanmayı planlayan Bordo-mavililer, Denswil veya Fernandez'den birinin sözleşmesini sonlandırabilirse bu sezon Marsilya ile sözleşmesi sona erecek Gigot, transferini bitirebilir.

MARCELİNO NUNEZ

Trabzonspor, Norwich forması giyen 24 yaşındaki Şilili orta saha Nunez için ilk teklifini sundu. İngiliz ekibiyle bonservis pazarlığı resmen başladı.

Championship ekibi Norwicht'te forma giyen Marcelino Nunez için kulübüyle temasa geçildi. 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Şilil orta saha için ilk teklifini ileten bordo- mavililer, transfer pazarlığına başladı. 5 milyon euro piyasa değeri bulunan oyuncu için talep edilen bonservis düşürülmeye çalışılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri