Trabzonspor Türk futbolunda ufuk açtı! Canlı yayında açıkladı: "Trabzonspor'a danışan kulüpler var"

Okan Çıtlak ve Gökmen Şahin, Trabzonspor gündemine dair yorumlarda bulundu.

Haber61 editörü Okan Çıtlak ve Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Haber61 TV ekranlarında yayınlanan "Saha Kenarı" programında Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin, bordo mavili takımın Bankalar Birliği'nden çıkmasının ardından bazı çevrelerce eleştirilmesiyle ilgili olarak konuştu.

Şahin yaptığı açıklamada, "Trabzonspor borsaya açık bir şirket. Oradan para geldi, şuradan para gitti gibi şeyler söyleniyor. Bunların hepsinin kaydı var. Bu tür söylemler yanlış. Meyve veren ağaç taşlanır. Hatta bu konuda Trabzonspor'a danışan kulüpler de oldu" dedi.

Gökmen Şahin'in değerlendirmeleri şu şekilde;

"Trabzonspor'da bu işi bilen çok kıymetli profesyonelleri var"

Trabzonspor'un Bankalar Birliği'nden çıkması bir şampiyonluk kadar önemli. Yönetim büyük bir iş başardı. Tebrik etmek gerek. İstanbul kulüpleri Trabzonspor'un bunu nasıl yaptığını konuşuyor.

Trabzonspor 1 yılda 3 kez sermaye artırımına gitti. İstanbul takımları hala bu sermaye artırımını gerçekleştiremiyorum. Trabzonspor'da bu işi bilen çok kıymetli profesyonelleri var. Beşiktaş mesela, sermaye artırımı yapmak istiyorlar ama bir türlü başaramadılar. Trabzonspor bunu başardı.

"Trabzonspor'a danışan kulüpler de oldu"

Trabzonspor bunu nasıl yaptı diye konuşabilirler. Meyve veren ağaç taşlanır. Hatta bu konuda Trabzonspor'a danışan kulüpler de oldu.

Trabzonspor borsaya açık bir şirket. Oradan para geldi, şuradan para gitti gibi şeyler söyleniyor. Bunların hepsinin kaydı var. Bu tür söylemler yanlış. Herkes bilmeden konuşuyor.

Trabzonspor'un Bankalar Birliği'nden çıkışıyla birlikte ekonomik yapının kontrolünü eline aldı. Eski hatalar yapılırsa yine aynı tabloya gelinir. Bu konuda yönetim çok dikkatli olmalı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri