Trabzonspor'a 2 ay önce imza atmıştı! Yeni transfer yolcu mu?

Trabzonspor'da yeni transfer Lundstram ile yolların ayrılabileceği iddiası ortaya atılırken, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'tan konuya dair değerlendirme geldi.

Trabzonspor'da transfer mesaisi sürerken bir yandan da elden çıkarılacak futbolcular konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bordo mavili yönetimin, yabancı kontenjanında yer açmak için yeni transfer Lundstram ile yolların ayrılmasını gündeme aldığı iddia edilmişti.

"Akla ve izana uygun değil"

Konuya dair yorumlarda bulunan Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, "Lundstram ile yolların ayrılabileceği yönünde yabancı basında da haberler çıktı. Akla ve izana uygun bir şey değil bu. Oyuncuyu yeni almışsın ve gelmiş" dedi.

Bedelsiz olarak gelmişti

Trabzonspor, 30 yaşındaki İngiliz ön libero Lundstram'ı Rangers ile sözleşmesi sona erdikten sonra Temmuz ayında bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Deneyimli futbolcu şu ana dek Trabzonspor ile 8 resmi maçta 512 dakika süre aldı.

Lundstram'ın Trabzonspor ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (20)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri tükendi mi? Kaç bilet satıldı?

Trabzonspor Haberleri