Trabzonspor'a iyi haber: Nwakaeme ve Savic dönüşe hazırlanıyor

Bordo-Mavililerde Nwakaeme ve Savic, Fenerbahçe derbisi öncesi sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'da bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan iki yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Tony Nwakaeme ve Stefan Savic, bir sonraki haftada oynanacak olan kritik Fenerbahçe derbisinde sahada yer alabilecek duruma gelmeleri bekleniyor.

Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in, kadro rotasyonu konusunda eli güçlenirken, bu gelişme takımda moral kaynağı oldu.

Sakatlar iyileşiyor: Nwakaeme ve Savic dönüşe gün sayıyor

Trabzonspor'da sakatlık problemi yaşayan oyuncular birer birer iyileşmeye başlarken, takımda en çok eksiklikleri hissedilen iki isim, Tony Nwakaeme ve Stefan Savic'in geri dönüş hazırlıkları hız kazandı. Uzun süredir sahalardan uzak kalan Nwakaeme, hafta başıyla birlikte takımla antrenmanlara başlarken, Savic ise bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Nwakaeme için ihtimal var

Tony Nwakaeme, antrenmanlara yeniden başlamış olmasına rağmen Göztepe maçına yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Ancak sağlık ekibi, yıldız futbolcunun durumunu yakından izlemeye devam ediyor. Şenol Güneş, Nwakaeme’nin hafta boyunca göstereceği performansa göre Göztepe maçında sahaya çıkıp çıkmayacağına karar verecek.

Savic Fenerbahçe derbisi için hazırlanıyor

Stefan Savic ise bireysel çalışmalarıyla bu haftayı geçirecek. Savic'in Göztepe maçında yer alması beklenmezken, takımın kritik Fenerbahçe derbisinde sahada olması planlanıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, Savic'in derbiye kadar tam anlamıyla fiziksel olarak hazır olmasını istiyor ve bu süreçte iki oyuncuya da kondisyoner eşliğinde özel bir antrenman programı uygulanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri