Trabzonspor'a müjdeli haber! Gündemindeki oyuncu kadro dışı kaldı

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Cham'dan sevindiren haber geldi.

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, 2 orta saha, 2 stoper ve 1 forvet arayışını sürdürürken sevindirici bir haber aldı. Trabzonspor'un gündeminde olan ve görüşme gerçekleştirdiği Muhammed Cham, kadro dışı kaldı.

CHAM İSTEKLİ
Trabzonspor, 10 numara bölgesini güçlendirmek amacıyla teknik heyetin ve izleme ekibinin tespit ettiği Muhammed Cham için Clermont'un kapısını çalmıştı. Bordo-mavililer, Fransız ekibi ile pazarlıklarını sürdürmüş fakat anlaşma sağlayamamıştı. Bordo-mavili takıma gelmek isteyen Muhammed Cham, Clermont yetkilileri ile görüşerek ayrılma isteğini iletmişti. Ancak Clermont, bu konuda adım atmamıştı.

KADRO DIŞI KALDI
Kulübüyle sorun yaşayan Cham, takımıyla antrenmanlara çıkmıyordu. Clermont tarafından yapılan açıklamada, Cham'ın kamp kadrosuna alınmadığı ve kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

CHAM'IN KARİYERİ
23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu, Fransız ekibinde bu zamana dek 74 maçta forma giydi ve 15 gol ile 8 asistlik performans sergiledi. Cham'ın, Clermont ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri