Trabzonspor'da 10 numara transferinde son durum ne?

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi 10 numara transferi belirsizliğini koruyor.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdürürken, şu ana kadar 9 yeni transferi tamamladı. Bordo-mavililer, 10 numara pozisyonu için ise hala net bir sonuca ulaşabilmiş değil.

Yeni sezon öncesinde Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro, Savic ve Okay Yokuşlu ile anlaşan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu transferler, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, takımın yeni sezon hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığını da ortaya koyuyor.

10 Numara Transferinde Belirsizlik

Ancak Trabzonspor'un 10 numara pozisyonu için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Muhammed Cham transferinde henüz bir ilerleme kaydedilebilmiş değil. Bordo-mavililer, Cham için yaptığı son teklifte 5 milyon euro'luk teklifini bir miktar daha artırırken, Clermont kulübü ise teklifi kabul etmeyerek 7 milyon euro'ya kadar inmişti. Bu süreçte Trabzonspor'un yeni bir adım atması bekleniyor.

Yeni İsimler İle Görüşmeler Başlayabilir

Trabzonspor'un Cham transferini tamamlayamaması halinde alternatif isimlere yönelerek kısa süre içerisinde 10 numara, takviyesi yapması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri