Trabzonspor'da 5 oyuncunun kaderi ne olacak?

Trabzonspor'da 5 oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor'da, beş oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Bordo-mavililerin gelecek sezon kadrosunda düşünmediği oyuncular arasında yer alan Teklic ve Taxiarchis Fountas'ın akıbeti hala netlik kazanmadı.

Trabzonspor'un Trabzon ve Macaristan'daki kamplarında yer almasına rağmen Fountas, Ruzomberok maçı kadrosuna dahil edilmemiş ve kamp kadrosundan çıkarılmıştı. Trabzon'da devam eden hazırlıklara katılan Yunan oyuncunun, gelecek sezon kadroda düşünülmediği belirtildi. Geçtiğimiz hafta oyuncu ve menajeri ile yapılan görüşmede, Fountas'a kendisine yeni bir takım bulması için talimat verildiği öğrenildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı sonrası yaptığı açıklamada Fountas hakkında, "Transferlerde gelenler olduğu gibi gidenler de olabiliyor. Tasarruf da yapılabiliyor" dedi.

Ayrıca, bordo-mavililerde kadroda yer bulamayan Rayyan Baniya, Maxi Gomez ve Umut Bozok'un da geleceği belirsizliğini koruyor.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirme çalışmalarına devam ederken, bu beş oyuncunun durumu yakından takip ediliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri