Trabzonspor'da 6 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

Trabzonspor'da bu sezon sonu itibarıyla 6 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Trabzonspor'da 2024-2025 sezonu sonunda 6 futbolcunun sözleşmesi sona erecek.

Bordo mavili takımda Orsic, Visca, Denswil, Bardhi, Umut Bozok ve Banza'nın Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 6 futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonu itibarıyla tamamlanmış olacak.

Denswil ve Bardhi'nin opsiyonu var

Trabzonspor, Denswil ve Bardhi ile yapılan sözleşme gereği, her iki futbolcunun da sözleşmesini 1 yıl daha uzatma opsiyonunu elinde bulunduruyor.

Öte yandan bordo mavili ekibin Braga'dan 2 milyon Euro kiralama bedeliyle kadrosuna kattığı Simon Banza'nın ise satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Trabzonspor kariyerine hızlı başlayan Demokratik Kongolu santrfor, Konyaspor'a karşı galip gelinen 3-2'lik müsabakada 2 gol kaydetmişti.

Orsic'te performans opsiyonu

Mislav Orsic, 2 yıllık kontratı süresince 40 lig maçına çıkması halinde sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacaktı.

Deneyimli kanat oyuncusu bordo mavili forma altında şu ana kadar Süper Lig'de 10 maçta görev alabildi.

Şenol Güneş'in raporuna göre hareket edilecek

Trabzonspor yönetiminin, sözleşmesi sona erecek futbolculardan hangileriyle yoluna devam edeceği merak konusu.

Yönetimin, Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu sonrası takımda tutulması planlanan isimlerle pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri