Trabzonspor'da Abdullah Avcı "Transfer için çalışmalar..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Ruzomberok maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Ruzomberok'u Dragus'un golüyle 1-0 geçerek adını üst tura yazdırdı.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Maçı değerlendirmeden önce, kulübümüzün Süper Lig'e çıkmasının 50. yılı kutlandı. Türk futbolunun dört büyüklerinden biri olmuş bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum. Umarım yakın zamanda yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile üzerine katarız. Oyuna çok iyi başladık ve özellikle ikinci yarıda performansımızı artırarak ilerledik. İlk yarıda kanatları iyi kullanamadık. Günümüz futbolunda iki oyuncunun açacağı alan ve yapacağı final pasları çok önemli. Oyunun tüm alanlarına hakimiz. Rakip de bazı pozisyonlar buldu ama kaptanımız gerekeni yaptı. Oyunu erken koparma noktasında erken final pasları yapmaya çalıştık.

Yeni transferlerden Cihan Çanak'ın performansı, Darius'un harika golü, Nwakaeme'nin taraftarla hemen kaynaşması bizi çok mutlu etti. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Rica ediyorum, bu destekleri devam etsin. Onlar bunu yaptıkça biz de daha çok hırslanacağız. Gelen oyuncularımız olacak; bazı bölgelerde alternatiflerimiz yok. Alternatifi fazla olan, 55 maçlık süreçte rekabeti ve kaliteyi artıracak bir takım oluşturmak istiyoruz. Gelenlerle birlikte daha iyi bir oyun sergileyeceğiz.

Daha çalışmalarımız devam ediyor. Başkan ve yönetim kurulu çalışıyor, buraya kadar çok hatasız geldik. Acele etmek istemiyoruz. Belki transfer taraftarları rahatlar ama arka plandaki detayları iyi yürütmek lazım. Akşam yine transfer için çalışmaları yapacağım. Yeni transferin verilerini inceleyeceğim.

Bu akşam yeni rakibimizin analizi yapılacak. Süre çok uzun, daha iyi sonuçlar için mücadele edeceğiz. Takımın enerjisi çok önemli; iyi kulübedekiler de hep oynamak ister. 55 maçta kimsenin sürekli oynama imkanı yok. Hep hazır olmaları lazım çünkü sıra geldiğinde en iyisi olmaları ve hazır olmaları gerekiyor. Fırsat verilince en iyi şekilde kullanmaları lazım.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri