Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Rapid Wien maçı öncesi açıklama! " 12. adam olarak itici bir güç...""

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i konuk ediyor.

Bordo mavili ekip ile Rapid Wien arasında Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak.

Mücadele öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Avcı, maç öncesi yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi;

Öncelikle, Olimpiyatlar devam ediyor ve her sporcumuza başarılar diliyorum. Bu akşam Filenin Sultanları final için sahaya çıkacaklar; bize çok güzel anlar yaşatıyorlar, onlara da başarılar diliyorum. Üçüncü resmi müsabakamızda, iki maç arasındaki farkı oyun olarak gördük. Her seferinde daha iyiye gideceğiz. Transferde yeni katılanlar var, onlar da antrenman yapıp beraber oynadıkça daha iyi olacağız. Tur atladıkça rakipler de zorlaşıyor.

Top bizdeyken iyi baskı yapan bir takım olmak istiyoruz. Daha dikkatli, dominant ve kendi sahamızda rakibin üstüne giden bir takım olmak istiyoruz. Vazgeçmeden bunu uygulamak istiyoruz. Taraftarımızı tıklım tıklım stada gelerek 12. adam olarak itici bir güç olmalarını istiyoruz. Onları mutlu etmek ve Trabzonspor’u daha iyi hale getirmek amacımız. İyi bir başlangıç yaptık, iyi bir oyunla umarım devam ederiz ve avantajı elimize alırız. Haftalık planlarımız değişebilir. Detaylı bir şekilde ekiplerimiz çalışıyor.

Cihan çok iyi bir gelişim sergiliyor ama yeterli değil. Mendy, orta sahanın oyuncusu zaten. Savic gibi değerli bir oyuncu geldi, ilk maçına çıkıyor. Böyle bir tercih kullandık, umarım sonucunu iyi alacağız. Biliyorsunuz, UEFA’da 2 maçlık listeler veriliyor. Grupta ayrı bir liste verilecek, transferler gelince ayrı bir liste veriliyor. Şunu da ekleyeyim, Orsic 1 senedir maç oynamadı. Bundan 3-4 gün önce kahve içtik, sohbet ettik. 8 oyuncu yazmak zorundasınız; 4 tane kulübünüzden, 4 tane de liginden oyuncu yazmalısınız. Bunun dışında altyapınızda en az 3 sene yetişmiş oyuncu yazabiliyorsunuz. Orsic'e baktığınız zaman, oynadığı yerde Cihan Çanak, Dragus, Trezequel, Nwakaeme var. Kadro dağılımı yüzünden böyle yaptık listeyi. Taxiarchis Fountas,
Transferlerde gelenler nasıl oluyr ise gidenlerde olabiliyor, tasarufta olabiliyor.Fountas çok iyi bir oyuncu özellikle bize şubat ve ocak ayında çok eksik kaldığımız dönemlerde yardımcı oldu. Şu gün itibari ile kadro rekabeti ve transfer süreci devam ediyor. Onun için böyle bir tasarufumuz olabilir. Onun dışında bundan sonraki süreci Fountas'ın ve kulübün menfaatleri doğrultusunda yapacağız.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri