Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın o maça odaklandı! Tek düşüncesi galibiyet

Trabzonspor teknik dirktörü abdullah Avcı. St. Gallen maçına odaklandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oynanan futbol ve alınan olumsuz saha sonuçlarının ardından camiada oluşan olumsuz havayı dağıtmak için St. Gallen maçına ve galibiyete odaklandı.

Bordo-mavililer, yeniden yapılanma kapsamında yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, Avrupa'da ve Trendyol Süper Lig'de oynan futbol ve alınan olumsuz saha sonuçları, teknik direktör Abdullah Avcı'yı eleştirilerin odağına taşımıştı.

Sıkıntılı günler geçiren tecrübeli teknik adam, moral ve motivasyonunu diri tutmaya çalışırken, takımı ise yeniden ayağa kaldırmanın hesaplarını yapıyor. Camiadaki olumsuz havanın dağılması için yoğun mesai harcayan Avcı, kadronun tamamlanarak eksiklerin gidirilmesiyle sonuç üretmeye başlayacaklarına inanıyor.

Önemli fırsat
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında 22 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan St. Gallen maçını, kötü gidişata dur demek için önemli bir fırsat olarak görüyor. Rakip karşısında elde edilecek galibiyetin, moralleri düzelteceğine ve motivasyonu arttıracağına inanan tecrübeli teknik adam takıma katılacak yeni isimlerden çok bu maça odaklanmış durumda.

Ekibiyle eksikleri tespit ediyor
Trabzonspor'a oranla Avrupa'da ve kendi liginde daha çok maç oynayan St. Gallen'i yakın takibe alan Avcı, rakibin bu sezon oynadığı resmi 8 maçı da mercek altına aldı. İsviçre takımının Avrupa maçlarında ve lig maçlarında ortaya koyduğu oyun formasyonlarını teknik ekibine inceleten deneyimli teknik adam, antrenmanlar dışında da oyuncularına rakibi anlatıyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (35)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri