Trabzonspor'da aranan kan Lundstram ile bulundu!

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram, hırsı ile ön plana çıktı.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da kamp süreci boyunca, hazırlık maçlarında dikkatleri üstüne çeken John Lundstram, taraftarların da beğenisi topladı.

Trabzonspor, bir süredir takımda hissedilen lider ruhlu oyuncu eksikliğini İngiliz futbolcu John Lundstram ile kapatacak gibi görünüyor. Antrenmanlarda sergilediği güçlü ve kararlı performansıyla dikkat çeken deneyimli oyuncu, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme mücadelesinde Ruzomberok karşısında gösterdiği performansla beğeni topladı.

Lundstram, maç boyunca takım arkadaşlarıyla sürekli iletişim halinde olarak onları koordine etti ve sahada gösterdiği hırsıyla dikkatleri üstüne çekti.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da yaşanan lider oyuncu eksikliğinin, Lundstram’ın sahadaki performansı ve liderlik özellikleri ile kapanması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri