Trabzonspor'da Asbaşkan Kafkas'tan eski yöneticilere flaş sözler! "Ortadan kayboldukları için..."

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas'tan, kapanan Trabzonspor Basketbol Kulübü idare eden yöneticilere eleştiri geldi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu.

Kafkas, FIBA tarafından Trabzonspor Basketbol takımına verilen, itiraz sonrası mahkeme sonuçlanana kadar yürütmesi durdurulan transfer yasağı cezası ile ilgili olarak konuştu.

Asbaşkan Kafkas, bugünkü kulüp ile geçmiş dönemdeki kulübün farklı dernekler olduğunu kaydederek, herhangi bir cezai müeyyide ile karşı karşıya kalınması halinde, cezayı dönemin yöneticilerine rücu edeceklerini ifade etti.

Zeyyaf Kafkas konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'un basketbolda geçmişe dönük herhangi bir borcu yok. Trabzonspor, ismini ve amblemini kullanmasına izin verdiği başka bir dernekle protokol yapmış. O dönemi yöneten arkadaşlar, bu borçları yaparken evlerine rahat gidip uyuyabiliyorlar mı? Onlar ortadan kayboldukları için, alacaklılar da, Trabzonspor ismini kullanarak "alalım" diyor. Hukuki mücadelemizi veriyoruz. Hak ve hukuk ortaya çıkacaktır. Çünkü dernek farklı bir dernek. Şayet bir cezai müeyyide ile karşı karşıya kalırsak, biz de bunu o dönemki arkadaşlara rücu ettirmek durumundayız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri