Trabzonspor'da Atilla Szalai transferi rafa mı kalktı? İşte son durum

Trabzonspor'un gündemine gelen Attila Szalai bordo mavili takıma gelmeye sıcak bakarken, Hoffenheim'in ücret beklentisi transferi zora soktu.

Trabzonspor, Macar stoper Attila Szalai'nin kadroya katılması için temaslarda bulunurken, Alman ekibi Hoffenheim'in talepleri görüşmeleri durdurdu.

Oyuncunun bordo mavili takıma gelmeye sıcak bakmasına karşın Trabzonspor'un Alman ekibini ücret konusunda ikna edemediği ve görüşmelerin durma noktasına geldiği kaydedildi.

Alman temsilcisinin maliyette indirime gitmemesi halinde, Trabzonspor'un yeni girişim yapmayacağı da gelen haberler arasında.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Macar oyuncu için yaptığı açıklamada, "Attila Szalai, Türkiye oynamış ve ilgilendiğimiz bir oyuncu. Trabzonspor'un ekonomisine göre hareket ediyoruz. Şu an itibarıyla o transfer durmuş durumda. Yarın ne olur bilemiyoruz ama şu an için durmuş durumda" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'un gündemine gelen Attila Szalai'nin, Hoffenheim ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri