Trabzonspor'da Avcı eleştirilere Mevlana'nın sözüyle yanıt verdi! "Her şey üstüne gelip..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 mağlup olduğu müsabakanın rövanşında 15 Ağustos Perşembe günü 19.00'da Rapid Wien'e konuk olacak.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Avcı açıklamasında, "Oyun eleştirilerine açığım. Sosyal medya kullanmıyorum, profesyonellerimiz var. Hakaretlere ve saldırılara maruz kalıyorum. Hak etmediğimi düşünüyorum. Bu koltukta oturuyorsam tabi ki bir bedeli var. Sosyal medyacılarım da hukukçular da takip ediyor. Abdullah Avcı'dan çok Trabzonspor makamına yapılan bir saygısızlıktır. Burada yaptıklarımızı tarih yazacaktır" dedi.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Geçen sezon geldiğimizde en yakın hedef 3. olmaktı. Bunu yakaladık. Kupa finali hedefi koymuştuk. Bunu da yakaladık ama son saniyede kaybettik. Trabzonspor'da kupalar kazandık. Stadyumda, tesislerde, toplantı odasında birçok şeye vizyon koyduk. Yine de memnun olmayan ve durmadan eleştiren bir grupla karşı karşıyız. Ne yazık ki organize bir kötülükle karşı karşıyayız. Oyuna ve oyun içi eleştirilere açığım. Hem ben hem de sağduyulu taraftarı karşı karşıya. Benim bir ailem var. Sosyal medya denen bir mecra var. Oyun eleştirilerine açığım. Sosyal medya kullanmıyorum, profesyonellerimiz var. Hakaretlere ve saldırılara maruz kalıyorum. Hak etmediğimi düşünüyorum. Bu koltukta oturuyorsam tabi ki bir bedeli var. Sosyal medyacılarım da hukukçular da takip ediyor. Abdullah Avcı'dan çok Trabzonspor makamına yapılan bir saygısızlıktır. Burada yaptıklarımızı tarih yazacaktır.

"Mevlana'nın sözü ile bitirmek istiyorum"

Trabzonspor doğru ve gelişen bir yolda. Geçmişte yaptık, başardık. Mevlana'nın sözü ile bitirmek istiyorum. Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme. Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.

"Biz harika bir takım olacağız"

Organize kötülük derken, bu takım net şekilde çok iyi bir takım olacak. 1-2 eksik kaldı. Başkan inanılmaz şekilde çalışıyor. Biz harika bir takım olacağız. İyi yoldayız. Zaman ve sabır istemiyorum, sadece destek istiyorum.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (55)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri