Trabzonspor'da Avcı maç öncesi açıkladı! "TFF karar versin..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Pendikspor'a konuk oluyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Hocamızı saygı ve rahmetle anıyorum. Unuttum yoksa onun başlattığı kasketi de yanımda getirmek isterdim. Trabzonspor’un bugünlerinde çok önemli katkıları var. Ona teşekkür ediyoruz.

Beşiktaş maçıyla başlayan, oyun kalitesinin arttığı, Hatayspor maçıyla oyun kalitesinin arttığı bir durum yaşıyoruz.

Oyun kalitesini yukarı çektiğimiz için bundan herkes son derece mutlu. Eksikler yaşadığımız bir süreçte rekabet herkesi yukarı çeken bir süreç oluşturuyor.

Lige yeni çıkmış ama son üç maçını Beşiktaş, Adana Demir gibi takımları mağlup etmiş bir takım. Zemin son derece düzgün ama diğer kriterler düzgün mü TFF karar versin. Maça geç girmemek, kontrolü elimizde tutabilmek ve kazanabilmek. Kazandıkça adımlar atacağız.

Trabzonspor taraftarının istediği oyunu biliyorum. Oyunu bu doğrultuda geliştiriyoruz. Rakibe başarılar diliyorum.

Pepe bizleydi antrenmanda. Onuachu’nun bir sakatlığı oldu. İhtiyaç olmazsa kullanmayacağım. Az dakika aldılar. Antrenman verileri çok verimli durmuyor. Pepe biraz daha iyi. Hafta için daha belirleyici olacak. Önümüzdeki hafta sakatlıklar ve verilere göre devam edeceğiz.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri