Trabzonspor'da Avcı'dan Beşiktaş maçı açıklaması! "Sayıyı eşitlemek istiyoruz"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 23 Mayıs Perşembe günü 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı ile ilgili olarak konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklaması şu şekilde;

Final oynamak harika bir şey. 159 takım arasından 2 takım finale çıktı. Trabzonspor 9 kez, Beşiktaş 10 kez bu kupayı almış. Bu sayıyı eşitlemek istiyoruz. Daha önce Trabzonspor'da 2 finali de kazandık. Umarım yarın da kazanırız.

Taraftarımız bizimle olacak. Desteklerini her yerde veriyorlar. Pozitif destek olduklarında her zaman futbolcular karşılığını vermiştir. Beşiktaş da kupayı istiyor. Onlar da inişli çıkışlı. İki takım da konsantre. Analizleri yaptık. Bireysel performansları yüksek ve yetenekli oyuncuları var.

Oyunun sonuna kadar içinde olup kazanmak istiyoruz. Son haftalarda bir ivmemiz var.

Futbolun iyileştirme gücüne ülke olarak ihtiyacımız var. Topun oyunda fazla kaldığı, futbolun konuşulduğu, kazananın kaybedene saygı gösterdiği, kaybedenin de kazananı alkışlandığı bir maç olmasını istiyorum.

Trezeguet ve Pepe takımla birlikte İstanbul'a geldi. Bir sıkıntı gözükmüyor. Kadro açıklandığında daha net görürüz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri