Trabzonspor'da Avcı'dan Cihan Çanak kararı

Trabzonspor'da genç yetenek Cihan Çanak'ın Sivasspor maçında ilk 11'de olması bekleniyor.

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, bu akşam 19.15'de Trendyol Süper Lig'deki ilk mücadelesine çıkacak.

Sezonun ilk maçında Sivassspor'a konuk olacak Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın Cihan Çanak hakkındaki kararı merakla bekleniyor.

Ruzomberok ile oynadıkları ilk mücadelede sonradan oyuna dahil olan ve aldığı kısa sürede 1 gol kaydeden Çanak, Avcı'nın beğenisini kazanmıştı. İkinci mücadelede ilk 11'de 10 numara pozisyonunda başlayan genç yıldız adayı, bir asist kaydetmiş ve güven kaydetmişti.

Trabzonspor'un Rapid Wien ile oynadığı mücadelede Avcı, genç oyuncuyu sol kanatta denemiş fakat beklenen verimi alamamıştı. Bordo-mavililerin bugün oynayacağı mücadelede Avcı'nın genç yıldız adayını ilk 11'de başlatması ve 10 numara bölgesinde şans vermesi bekleniyor.

İlk 11 değişiyor
Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Rapid Wien maçında sahaya çıkan 11'i değiştiriyor.

Avcı'nın orta alanda Mendy-Ozan ikilisine şans vermesi beklenirken, sol kanatta görev verdiği Cihan Çanak'ı ise bu kez 10 numarada kullanması bekleniyor.

Öte yandan Rapid Wien maçına kulübede başlayan Trezeguet de bu mücadelede 11'de yer alacak.

Trabzonspor'un Sivasspor maçına Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Mendy, Ozan, Visca, Cihan, Trezeguet, Dragus 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (24)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri