Trabzonspor'da Avcı'dan maç sonu tezahüratları için yorum! "Saygım büyük..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonun ilk haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Bordo mavililer sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Mücadeleden sonra teknik direktör Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı, maçın ardından bir grup taraftarın tepki tezahüratlarıyla ilgili olarak yöneltilen soruya da yanıt verdi.

Konuyla ilgili olarak konuşan deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı;

Daha önce belirttiğim gibi, gelgitli bir oyun, istediğimiz gibi bir oyun tarzı değildir. Rakibimiz, geçiş oyununa odaklanmıştı ve bu da oyunun gelgitli olmasına sebep oldu. Tribündeki taraftarlarımız da Trabzonspor'un daha iyi olmasını istiyor. Ben de bunun için çalışıyorum ve Trabzonspor'un daha iyi olacağına inanıyorum.

Bu takımın temellerini atıyorum ve neler yapabileceğimizi görecekler. Sağduyulu taraftarlarımız her zaman var. Elbette eleştiriler de olacaktır, bunlara saygı duyuyorum ve bu eleştirileri faydalı şekilde kullanacağım. Ancak, dilimizi ve üslubumuzu bilmek önemli, sonuçta bu bir oyun. Taraftarımıza saygım büyük ve takım oturunca gerçek Trabzonspor'u görecekler.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (56)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri