Trabzonspor'da Avcı'dan santrfor sorusuna yanıt: "Bir şeyi yaparken diğer tarafı yıkmak..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan santrfor transferi için açıklama geldi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien'i konuk edecek. Trabzonspor ile Rapid Wien arasında 8 Ağustos Perşembe günü Papara Park'ta oynanacak müsabaka 20.00'de başlayacak.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolculardan Ozan Tufan mücadele öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında santrfor transferi çalışmalarıyla ilgili olarak yöneltilen soruya yanıt veren Avcı, "En yakın zamanda gerçekleşecek. Gerçekleşirken de kulüp menfaatlerinde gerçekleşmesini istiyoruz. Bonservis ve maaş konusunda hassas davranıyoruz. Bir şeyi yaparken diğer tarafı yıkmak istemiyoruz. Umarım süreç yakında çözülecek" dedi.

Abdullah Avcı'nın konuya dair açıklaması şu şekilde;

Santrfor konusunda beklentimiz var. Benim de, başkanımızın da taraftarın da beklentisi var. Onuachu, Sörloth ve Cornelius gibi profiller üzerinden giderek hareket ediyoruz. Ekonomik boyutu var, rakip boyutu var. En yakın zamanda gerçekleşecek. Gerçekleşirken de kulüp menfaatlerinde gerçekleşmesini istiyoruz. Bonservis ve maaş konusunda hassas davranıyoruz. Bir şeyi yaparken diğer tarafı yıkmak istemiyoruz. Umarım süreç yakında çözülecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri