Trabzonspor'da Avcı'dan St.Gallen maçı sonrası açıklama! "Taraftarımızın..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St.Gallen maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında St. Gallen ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer normal ve uzatma süresi 1-1 tamamlanan mücadelede rakibine penaltı atışlarında mağlup oldu ve Konferans Ligi'ne veda etti.

Karşılaşma sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, şu ifadelere yer verdi;

"Bugün, ilk yarı itibarıyla zaman zaman baskıları çok iyi yaptığımız anlar ve yapamadığımız zamanlar vardı. Baskı yapıp topu kazandığımızda, topu coşkuyla ileri taşıma çabalarımız çok fazlaydı, fakat bu şekilde rakibi oyuna dahil ettik ve rakip öne geçti. Uzatma dakikalarında oyun daha iyiydi, her şeyi deneyen bir takım vardı. Genel olarak baktığımızda, ilk maçta da bu maçın uzatmalarında da iş bitirilebilirdi. Çok üzgünüz; oyuncular da çok üzgün. Kulüp adına bir eşik atlatılacaktı ama kaybettik. Aslında bu sonucu hak edecek bir oyun oynamadık.

Sonuçlandırma eksikliğimiz vardı; bu oyun, böyle yapmazsanız cezalandırabiliyor. Bugün bu defter kapandı, üzgünüz ve taraftardan özür diliyoruz. Üç gün sonra bir maçımız var, ona odaklandık. Taraftarımızın duygularını anlayabiliyorum; şu an sıcak bir atmosfer var, bu nedenle yorum yapmanın doğru olmayacağına inanıyorum. Bu takım iyi bir takım olacak, bundan eminim."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (92)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri