Trabzonspor'da Bardhi mi Cham mı? Konyaspor'a karşı 10 numarada...

Trabzonspor'da Konyaspor maçında 10 numara bölgesinde hangi ismin forma giyeceği merak konusu. Detaylar haberimizde.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde 29 Eylül Pazar günü 16.00'da Papara Park'ta Konyaspor'u konuk edecek.

Bordo mavili takımın Konyaspor'u konuk edeceği müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. 4. hakem ise Burak Pakkan olacak.

Trabzonspor'da 7 eksik var

Trabzonspor'da müsabaka öncesi Savic, Batagov, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Cihan Çanak, Enis Destan ve Umut Bozok'un sakatlıkları bulunuyor.

10 numarada Bardhi formaya yakın

Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanında Muhammed Cham'a ilk 11'de şans veren Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu kez Bardhi ismine formayı vermesi bekleniyor.

Kuzey Makedonyalı oyuncunun hafta içi yapılan çalışmalarda oldukça istekli olduğu ve Konyaspor maçında 10 numara bölgesi için formaya daha yakın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un Konyaspor maçına Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren(Barisic), Okay, Ozan, Visca, Bardhi, Nwakaeme ve Banza 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri