Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş açıklama! "Yabancı bir yatırım grubu ile..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı bir canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Doğan yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a yabancı bir yatırım grubunun ortaklık teklifinin olduğunu ifade etti.

Doğan konuyla ilgili olarak, "Firmalarla görüştükten sonra karar verilir. Zaten benim vereceğim bir karar da değildir. Ülkemizde kanun olarak da büyük hissenin satılması mümkün değil. Buralarda son söz Trabzonspor kongresinindir" dedi.

Ertuğrul Doğan'ın açıklaması şu şekilde;

"Trabzonspor ile alakalı yabancı yatırımcıların ilgisi mevcut. Önemli bir yatırım grubunun Trabzonspor ile ortaklık ve çalışmak için resmi başvurusu oldu. Kesin olarak da kayıtlara girdi.

İnsanlar yanlış anlıyor. Kulüp satılıyor mu, deniyor. Trabzonspor piyasası ve ekonomisi için önemli şeyler bunlar. Benim için Trabzonspor dünyanın en büyük şehir takımı. Trabzonspor, dünyanın her yerindeki Trabzonspor sevdalılarına aittir. Böyle de kalmalı. Satılmaya karşıyım.

Firmalarla görüştükten sonra karar verilir. Zaten benim vereceğim bir karar da değildir. Ülkemizde kanun olarak da büyük hissenin satılması mümkün değil. Buralarda son söz Trabzonspor kongresinindir.

Üzerine basarak söylüyorum, Trabzonspor ile bu konuların anılmasına da karşıyım. Trabzonspor'a bu tür talepler var. Henüz görüşme yapmadık. Süreç yeni. Ciddiyet görürsek, Trabzonspor'u ve kongreyi bilgilendiririz. Genel bir ortaklık yapısı için yazı geldi."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri