Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş transfer açıklaması! "Yarından sonra..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'na katılan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan, TFF seçimleri ve transfer çalışmalarına dair konuştu.

Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Türk futbolu için hayırlı olsun. Mevcut başkan ve yönetimin bu işi başaracağına Trabzonspor olarak inanmıyoruz. Türk futboluna fayda getireceklerine de inanmıyorum.

Geçen sezon iyi bir sezon geçiremedik. Üçüncü olmak bizim için başarı değil. Trabzonspor camiasını hak ettiği mücadeleyi ortaya koyan bir takım yaratmak zorundayız. Alternatifi yok.

6 transfer yaptık. 5-6 tane daha yapacağız. Yarından sonra inşallah transferlerimiz tek tek açıklamaya başlayacağız. Tek düşüncemiz önümüzdeki yıl, taraftarı mutlu etmek. Kafamızdan başka bir şey geçmiyor.

Onuachu ve Cham konusu var. Oyuncular açısından problem yok. Şu an kulüplerinin istediği değerler vereceğimiz değerler değil. Onlar biraz aşağı iniyor, biz biraz yukarı çıkıyoruz. İnşallah mutlu sona ulaşacağız.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TFF'de Hacıosmanoğlu ve Büyükekşi'nin listeleri belli oldu! İşte listelerde yer alan isimler
Trabzonlu isimden Hacıosmanoğlu'na şok! Karşı listede yer aldı

Trabzonspor Haberleri