Trabzonspor'da Batagov, Savic ve Nwakaeme Fenerbahçe maçına yetişecek mi? İşte son durum

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, Trabzonspor'daki sakat futbolcuların son durumuna dair bilgiler aktardı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve gazeteci Haluk Ayyıldız, Haber61 canlı yayınında "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Sakat futbolcuların son durumuna dair bilgiler aktaran Tuncay Lakot; Batagov, Savic, Hüseyin Türkmen ve Nwakaeme'nin Göztepe maçında forma giyemeyeceğini belirtti.

Öte yandan sakat oyuncuların Fenerbahçe maçına yetişme ihtimali ile ilgili olarak konuşan Lakot, Savic ve Nwakaeme'nin durumunun takip edileceğini, her iki ismin de maça yetişme şansının olduğunu söyledi.

Tuncay Lakot'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"Batagov'un ilk belirlemelere göre en az 2-3 hafta olmayacağı düşünülüyor. Savic'in Göztepe maçında oynaması zor. Fenerbahçe maçında olup olmayacağına teknik heyet karar verecek. Hüseyin Türkmen'in de en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Nwakaeme Göztepe'ye karşı yok, Fenerbahçe maçı öncesi çalışmalara başlaması bekleniyor" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri