Trabzonspor'da bir kötü gelişme daha! Stefano Denswil...

Trabzonspor'un deneyimli stoper Stefano Denswil'den kötü haber geldi.

Trabzonspor’da peş peşe gelen sakatlık haberlerinin ardından bir kötü haber daha geldi.

Bordo-mavililerin tecrübeli savunma oyuncusu Stefano Denswil, Concacaf Uluslar Ligi'nde mücadele eden ülkesi Surinam için forma giymek üzere Trabzon'dan ayrılmıştı. Ancak milli takımda yaşadığı sakatlık, Trabzonspor’u kritik Beşiktaş maçı öncesi zora soktu.

Denswil’in sakatlığıyla birlikte Trabzonspor'un savunma hattındaki sakat oyuncu sayısı 3’e yükseldi. Daha önce yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Hüseyin Türkmen ve Eyüpspor maçı öncesi sakatlanan Savic’in yokluğuna, şimdi de Denswil eklendi.

Bordo-mavililerde Savic ve Denswil’in geri dönüş tarihlerinin henüz belli olmaması, teknik direktör Şenol Güneş’in savunmadaki hamlelerini zorlaştırıyor. Beşiktaş ile oynanacak kritik Süper Lig maçı öncesi yaşanan bu sakatlık krizinin, Trabzonspor’un kadro planlamasını nasıl etkileyeceği büyük merakla bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri