Trabzonspor borçlarından kurtuluyor mu? Flaş açıklama: "Bankalar Birliği'nden çıkacağız"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Kartal arazisi ve borçlarla ilgili olarak konuştu.

Başkan Doğan'ın konuya dair açıklaması şu şekilde;

Kartal arazisi için önümüzdeki hafta önemli bir açıklama yapacağız. Bu arazi bize 29 yıl önce, Sayın Bakan Faruk Özak'ın döneminde verildi. Tek arazidir, diğer İstanbul takımlarında olduğu gibi 10'larca arazi yok. Sayın Cumhurbaşkanımız bu önemli arazinin tekrar tahsisi için talimatı verdi. Murat Kurum Bey süreci hızlandırdı. 29 yıllığına daha kiralayacağız. Bir teşekkür de sayın Berat Albayrak'a. Yönetici olduğumuz dönemde yardımcı oldu. Trabzonspor'a verdiği değeri her zaman gösterdi. Önemli katkıları oldu. Çok iyi bir Trabzonsporlu, tüm ailesiyle birlikte.

Kartal arazisi ile Trabzonspor'un borcunu ciddi bakımda düşüreceğiz. Bankalar Birliği'nden çıkacağız. Ekonomik olarak Trabzonspor'u bağımsız ve akademisiyle dünyaya örnek, kurumsal bir yapıya kavuşturacağız.

Bankalar Birliği konusunda, Kartal Arazisi için onayları çabuk alabilirsek Eylül ayı sonuna kadar bu işi bitireceğiz diye hesaplıyorum.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri