Trabzonspor'da büyük revizyon! 5 oyuncu ile yollar ayrılıyor mu?

Trabzonspor, kadrosunda önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, kadroda da önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

Bordo-mavililer, TFF'nin uygulayacağı 14 yabancı kuralı nedeniyle mevcut kadrosundaki bazı oyuncularla yollarını ayırarak, bütçe oluşturmayı hedefliyor.

5 İSİM İLE YOLLAR AYRILIYOR MU?

Trabzonspor'da gözden çıkarılan oyuncular arasında Mislav Orsic, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Tonio Teklic ve Matteo Baniya yer alıyor. Büyük umutlarla transfer edilen bu isimler, beklentilerin altında kaldı ve çeşitli sebeplerle forma şansı bulamadılar.

Orsic yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle bir türlü sahada istediği performansı gösteremedi. Bardhi, Fountas ve Baniya ise düşük form grafikleri nedeniyle teknik ekibin tercihleri arasında yer almadı. Özellikle Teklic, Trabzonspor'a transfer olduğu günden bu yana istenilen performansı bir türlü yakalayamadı ve kadro planlamasında kendine yer bulamadı.

EN AZ 2 TRANSFER DAHA

Bordo-mavililerin, bu isimlerin bonservislerinde kolaylık sağlayarak yollarını ayırmayı ve elde edilecek gelirle yeni transferlere kaynak oluşturmayı planladığı öğrenildi. Trabzonspor, prensipte anlaşma sağladığı Güney Koreli yıldız Hyun-seok Hong dışında, en az iki transfer daha yapmayı hedefliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri